Velkommen til Dogmeregnskabet.dk

Denne hjemmeside er lavet til erhvervsdrivende, politikere, studerende, analytikere og andre, der vil vide noget om, hvad helt almindelige, og for de fleste, dødkedelige regnskaber betyder for samfundet.

Du vil møde politiske holdninger, der bestemt går ind for reduceret topskat, men samtidig er stærkt kritiske overfor den nuværende regerings mange lempelser i årsregnskabsloven. Som erhvervsdrivende vil du også blive præsenteret for en god og brugbar måde at udarbejde dine regnskaber på, der viser, at du tager hensyn til omverdenen.

De fleste regnskabsanalytikere, politikere og andre, tænker mest på de meget store virksomheder, når der tænkes i årsregnskaber og årsregnskabslovgivning. 
Dogmeregnskabet.dk har først og fremmest fokus på de mindre og mellemstore virksomheder og disses regnskaber.

Hjemmesiden er lavet med det udgangspunkt, som vi mener burde herske lidt mere i dansk erhvervsliv, og som vel egentlig er oplagt for de fleste:

Åbenhed = Information = Velstand

Dogmeregnskabet.dk er et lille biprodukt af aktiviteterne i Dansk Brancheanalyse ApS, som udgiver analyser over økonomien i en række danske brancher, såsom rejsebranchen, hotelbranchen, reklamebrancen, bilbranchen, revisionsbranchen, ejendomsmæglere og arkitekter. Flere brancher er på tegnebrættet. Du kan læse meget mere om Dansk Brancheanalyse ApS på www.danskbrancheanalyse.dk